Veelgestelde vragen

Wanneer gelden de startprijzen?

Bij Ultra Car Rental Curacao is er geen onderscheid tussen hoog- en laagseizoen. De prijzen die u ziet op de website, dat zijn de prijzen, het hele jaar door. Transparant en duidelijk!

Welke papieren zijn vereist?

Bestuurders vanaf 21 jaar hebben alleen een geldig paspoort en rijbewijs nodig.
Duidelijk en simpel!

Wanneer moet ik betalen?

U betaalt pas op het moment dat u de auto van ons krijgt afgeleverd. Met pinpas, cash of via creditcard. Simpeler kan het niet!

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen in cash, met pinpas of via creditcard; in Antilliaanse guldens of in Euro’s. Gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Moet ik een borg betalen?

U betaalt bij ons een borg van 150 Euro. Dat is het gemakkelijkste via creditcard. Wanneer u de auto na de verhuurperiode weer zonder schade aan ons retourneert, betalen wij de borg automatisch aan u terug. Duidelijk en transparant!

Zijn de auto's verzekerd?

Al onze huurauto’s zijn prima verzekerd. Duidelijk en transparant!

Vanaf welke leeftijd kan ik een auto huren?

U kunt bij ons een auto huren vanaf 21 jaar. Helder en simpel!

Waar wordt de auto afgeleverd?

Onze huurauto’s staan voor u klaar op het vliegveld en ik (Dennis Vos) ben daar in principe altijd aanwezig om u te helpen, of te ondersteunen; bijvoorbeeld met het inladen van de koffers. Bij vertrek levert u de auto weer in op dezelfde plek. Dat verstaan wij onder haal- en brengservice. Duidelijk en helder, service en kwaliteit!

Kan ik ook een kinderzitje reserveren?

Natuurlijk is dat mogelijk. U kunt bij ons een Maxi Cosi huren voor € 2,50 per dag, een kinderstoel ook voor € 2,50 per dag en een zitverhoger voor € 2,00 per dag. Helder en duidelijk!

Wie mag de huurauto besturen?

De auto mag uiteraard worden bestuurd door diegene die het huurcontract heeft afgesloten en als u een extra bestuurder wilt toevoegen is dat gratis. Service zoals ik het zou willen!

Is er korting mogelijk als ik de auto langer huur?

De prijzen die u op onze website ziet, zijn de huurprijzen voor onze auto’s per dag. Een korting is altijd bespreekbaar wanneer u de auto voor een langere periode wil huren. (+31 6 5355 1558) Service en kwaliteit!

Zijn er onverwachte kosten?

Nee, Ultra Car Rental Curacao rekent nooit extra, onverwachte kosten. Ook geen schoonmaakkosten. De prijzen op de website zijn de prijzen voor onze huurauto’s. Transparant en duidelijk!

Is er een noodnummer beschikbaar als ik pech of hulp nodig heb?

Er is vanzelfsprekend een noodnummer, wanneer u onverwachts met pech langs de weg komt te staan of hulp nodig heeft. We zijn 24/7 bereikbaar via ons speciale noodnummer (+31 6 5355 1558). Duidelijk en helder!